FC Kiekus Wanroij

opdrachten 2010
  opdrachten

Bondsfotowedstrijd 2018

Fotoclub Kiekus in de prijzen bij Bondsfotowedstrijd!

Met een score van maar liefst 4x brons bij de ingezonden serie van 10 foto’s voor de landelijke Bondsfotowedstrijd 2018 is Fotoclub Kiekus gestegen naar een 23e plaats op de ranglijst. Een fantastisch resultaat waar alle leden van Kiekus apetrots op zijn.

Fotoclub Kiekus is al jaren een trouw deelnemer aan de jaarlijkse Bondsfotowedstrijd. Elke deelnemende club kan hiervoor een serie van 10 foto’s insturen die wordt beoordeeld door een jury bestaande uit 3 leden. Ieder jurylid kan maximaal 10 punten voor een foto geven.

De laatste jaren besteed Kiekus meer aandacht aan de interne selectie om tot die serie van 10 te komen. Gedurende het jaar worden clubleden op basis van ingezonden werk opgeroepen om opvallende foto’s in te sturen voor de selectie. Dat die aanpak succesvol is bleek vorig jaar al met een score van 4 keer brons.

Op zondag 8 april was de presentatie van de uitslag in Zutphen en natuurlijk gingen enkele Kiekus-leden daar naar toe. En daar werd Kiekus getrakteerd op een hele mooie uitslag: met bronzen waarderingen van 24 punten voor Henk Kempen, 23 punten voor Marijke van Gend, Theo Bögels en Marga Nuijs, en een totaalscore van 210 punten nestelde Kiekus zich op een fraaie 23e plaats op de ranglijst van maar liefst 170 deelnemende clubs. De overige foto’s van de serie waren gemaakt door Marga Nuijs (22 punten), Martien van Dommelen (21 punten), Herman Peters (20 punten), Rens Hubers (19 punten), Harrie van der Keijlen (18 punten) en Ellen Theunissen (17 punten).

Tijdens de clubavond van 9 april werd er natuurlijk uitgebreid stilgestaan bij dit prachtige resultaat, wat voor alle Kiekus-leden een geweldige inspiratie is!

Klik hier om de serie van 10 foto’s is te bewonderen.