FC Kiekus Wanroij

opdrachten

Marijke van Gend

Hallo,

Ik ben Marijke van Gend, woonachtig in Sint Anthonis.
Ik hou ervan om de schoonheid van het moment vast te leggen d.m.v. foto’s. We leven in een vluchtige wereld, alles moet snel en gaat rap weer voorbij. Hierdoor missen we, en mis ik, veel schoonheid om me heen… van natuur, van mensen, van situaties. Door deze vast te leggen, geef ik het moment een eeuwigheid aan tijd, we kunnen er dan van blijven genieten en het dwingt ons tot stilstaan.

De laatste tijd ben ik veel bezig met het maken van portretten. Wat mij betreft is het vastleggen van mensen één van de lastigste en ook één van de gaafste dingen. Met een foto kun je ook iets creëren, iemand een bepaald gevoel geven, een karaktertrek uitvergroten, een essentie vastleggen. Soms lukt het… en soms niet!

Bij Kiekus geniet ik van de verschillende opdrachten, die houden me lekker in beweging. Daarnaast is het contact met andere leden gezellig en haal ik uit sommige interacties en gesprekken ook weer nieuwe inspiratie.

Klik hier om naar mijn galerij te gaan

Archief volgt nog.

Ga terug naar de leden pagina